Home |

Despre noi

Despre noi

Despre noi
GB Property Administration reprezinta o afacere de familie, cu asociati tata si fiu, conceputa si dezvoltata pentru a dainui peste generatii si a deveni unul din cei mai importanti prestatori de servicii de administrare de imobile din Bucuresti. Experienta administrarii de imobile incepe in 2009 si se profesionalizeaza in 2018, an in care a fost infiintata compania.
 
Compania a fost creata ca o consecinta fireasca a unei evolutii profesionale ascendente si ca urmare a identificarii unei nevoi, din ce in ce mai acuta, in piata administrarii de imobile/condominii de a profesionaliza un serviciu invechit si inca insuficient acoperit.
 
Asociatul majoritar, tatal, are o expertiza de 23 de ani in management si top management ocupand intre 1998 si 2016 pozitii de director vanzari, director comercial, director general, country manager, in 3 companii multinationale si-n alte cateva firme mari romanesti (http://www.bargaoanu.ro/ginel-bargaoanu). De profesie este inginer, a absolvit facultatea de stat TCM din cadrul Politehnicii Bucuresti, in anul 1990, si are o experienta tehnica de peste 30 de ani. Din acestia, 12 ani a lucrat in domeniul instalatiilor industriale (cazane, conducte etc).
 
Asociatul minoritar, fiul, este un tanar la inceput de cariera, dornic si ambitios sa continue traditia familiei, aceea de a construi, a dezvolta si a lasa ceva in urma sa. Are foarte bune abilitati de comunicare si impartaseste de asemenea competente tehnice pe care si le imbunatateste continuu.
 
Avem o abordare diferentiata fata de alti competitori pentru ca, la baza, suntem niste proprietari care fac parte dintr-o asociatie si care, in timp, au devenit profesionisti pe acest domeniu.
 
Compania este structurata pe proceduri operationale de lucru, aferente fiecarui proces in parte care vizeaza organizarea si functionarea unei asociatii de proprietari din punct de vedere contabil si tehnic. Am construit o retea foarte puternica si diversa de parteneri prin intermediul carora putem acoperi aproape toate cerintele unei asociatii, fie ca e un bloc, un complex rezidential sau chiar un mini-cartier de locuinte.
 
Administram in toate zonele din Bucuresti.